látogató
számláló
Kamagra Rágótabletta | Eladó Kamagra

Kamagra Rágótabletta

Kamagra Rágótabletta az újgenerációs potenciafokozó készítmények közé tartozik, melyek hatásosan kezelik a erekciós problémákat és jelentősen fokozzák a szexuális potenciát. Az olyan férfiaknak is ajánlható, akiknek semmilyen potenciagondjuk sincs. Az eredeti elnevezése Kamagra chewable tablet, ez a megnevezés szerepel a dobozon is. Kamagra Rágótabletta két típusával találkozhat a használó beszerzés során:

Kamagra Rágótabletta– az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

– az új Kamagra Rágótabletta 100 mg-os kiszerelésével, mely kereskedelmi forgalomban 2011-ben jelent meg módosított kémiai összetétellel, újratervezése során minimalizálták a mellékhatásokat. Az új fajta immár kerek, közepén lyukas, és egy ízesítésben kapható. Az fajtájú Kamagra Rágótabletta 7 darabos tégelyben kapható, mint a pezsgőtabletta.

 

A potenciafokozókészítményeink mindegyike megrendelhető web gyógyszertárunkban, ahol pár kattintással elintézhető, hogy 1 nap elteltévela megrendelt termék házhoz szállítva legyen. A diszkréció természetesen 100%, ezért senki sem fog tudomást szerezni a rendeléséről. A vevők legfontosabb szempontja a beszerzésnél, hogy a patikák mennyire megbízható minőségű gyógyszereket árusítanak, ez vállalkozásunkra is maximálisan érvényes. Az online áruházunk mérsékelt díjszabással és akciókkal várja ügyfeleit, akiket tartósan próbálunk megtartani.

 

Kamagra rágótabletta előnyei

– hatóanyag teljes felszívódása;

– intenzív hatásmechanizmus;

– enyhe méretnövelő hatás;

– kellemes íz;

– kevés mellékhatás

– kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta használata éppannyira fontos, mint a használati betegtájékoztatók betartása, mertcsak így lehet garantálni, hogy a fantasztikus potenciaerősítő gyógyszer megfelelő hatásával valóban javítsa a szexuális teljesítményt. A gyógyszer szájba vételét követően a az összerágott pirulákból a kémiai hatóanyagok felszívódnak a az emberi testben és hamar hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel szemben Kamagra Rágótabletta használatakor sokkal jobban szívódnak fel a az összetevők és az óhajtott erekció ennek köszönhetően hosszabb ideig tartó és erősebb lesz. Minimális mennyiségű folyadékkal könnyedén elrágható és 30 másodpercen át való ízlelését követően a nyálkahártya révén a véráramba jut. Kamagra rágótabletta használata során alkoholos, koffein és taurin tartalmú italok ivása ellenjavallt.

 

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potenciaerősítő hatásmechanizmusa kémiai-biológiai folyamatok együttes hatása, ami alatt a fő hatóanyag, a Sildenafil megfelelő mennyiségű vért áramoltatva a péniszbe hosszú távú erekciót idéz elő 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy lnemi izgatás következtében a pénisz simaizomzata ellankad és a véráramlás erősebbé válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával hozzák létre.

 

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potenciafokozó készítmény tökéletes termék erektilisz diszfunkció, azaz merevedési zavar kezelésre. A világszerte csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) néven emlegetett modernkori nyavalya több millió férfi életét teszi tönkre. Kamagra Rágótabletta segít visszaállítani a kiegyensúlyozott nemi életet, amelynek segítségével a változatosabbá válik az intim kapcsolat, és új élményekkel gazdagodhatnak. Az új fejlesztésű potencianövelők családjába tartozik, melyek a ezt megelőző drasztikus terápiás módszerekkel ellentétben eredményesen és titoktartóan kezel. Nem kell rejtegetni semmit, mertgyorsabban ad megoldást a merevedési zavarra, mint mielőtt az kiderülne. A lelki eredetű, vagy problémákkal teli életmód okozta időleges impotenciát is hatásosan orvosolja.

 

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

A nem beteg férfiaknak éppúgy javallott, mint erekciós problémával küzdő ifjabb és korosabb embertársaiknak A szexuális potenciafokozásra szakosodott Kamagra gyógyszercsalád egyik ifjú tagjaként Kamagra Rágótabletta már jelentős mértékben képes fokozni a szexuális teljesítőképességet. A nemi aktusok között szükséges regenerációs idő is jócskán lerövidül, ami ismételt szexuális aktust és többszörös kielégülést biztosít. Nem kell attól tartani, hogy egyfolytában erekciót érez, a potenciafokozó tabletta csak abban az esetben fejti ki fokozott merevedésjavító hatását, amikor szexuális ingert kap az agy.

Érdemes megjegyezni, hogy a merevedési rendellenességgel nem rendelkező férfiak esetében, igencsak nagymértékben meg tudja növelni szexuális potenciájukat.

 

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potenciafokozóhoz hasonlóan Sildenafil hatóanyagot tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyag tartalommal került forgalmazásba, mely egy alkalomra elegendő dózis. Négy szem pirula ugyanennyi szexuális együttlétre elegendő, ha az teljes pirula alkalmazásra kerül egy-egy szexuális együttlét alatt. A színes tabletta összetevői pozitívan hatnak a merevedésre, mely hatásuknak köszönhetően tartós és erős lesz. A 100mg-os dózis szükség esetén felezhető is kisebb testsúlyú használóknak így így 50 mg-os adag is elképzelhető.

 

Kamagra Rágótabletta hatása

A hatásának ismertetésekor a fogyasztó megismerheti Kamagra termékek jellemző tulajdonságait, melyek amelyek által jelentős ismertségre tett szert a nagyvilágban. A tabletta erős hatást ér el az alkalmazás megkezdésétől eltelt fél, háromnegyed órán belül és a kialakult erekció 4-5 órán keresztül kitart. A stimulálásra reagálva a hímvessző tartósan biztosítja a tökéletesen határozott merevedést, melynek során a nemi aktus sikeresen befejezhető. A tabletta a vérbőség megnövekedésére hat, tehát a pénisz simaizomszöveteit ellankasztva sokkal több vért pumpál a pénisz barlangos testébe. Ennek következménye a tartós erekció, a két aktus közötti újrakezdési idő csökkenése, és egy eseti méretnövekedés a többszörös vérmennyiség fokozása miatt a pénisz ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

A napi hatóanyag mennyisége. Ez azt jelenti, hogy 24 óránként maximum egy darab potencianövelőt lehet bevenni. A pirula adagokra bontható, amennyiben a 100 mg hatóanyag sok lenne, és kisebb mellékhatások lépnek fel, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Amennyiben mindennapos alkalmazást szeretnénk, akkor többfele osztva nyolc-tíz szexuális együttlétre is elég a potenciajavító a 4 tablettás fajtából. Nem ajánlott napi 100 mg-ot meghaladó Kamagra Rágótabletta hatóanyag használata, mivel gyógyszermérgezéshez vezethet, melynek legismertebb jellemzőiközé sorolható a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erős fejfájás.

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A csomagolás kivitelezésekor elsőrendű volt, hogy a vásárló szimpatikusnak találja a készítmény külső megjelenését is. Kamagra Rágótabletta négy darabos doboza rendelkezik minden extrával, ami segít felhívni az Ajanta Pharma egyik legújabb gyógyszerére a figyelmet. Minden Rágótablettának más ízt és külső színt találtak ki az Ajanta Pharma gyógyszercég kutatói, mivel véleményük szerint a a különböző kinézetű termékek erősítik a vágyat. A 7 db gyógyszert tartalmazó csomagolású potenciaerősítő mindegyike egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízesítéssel kapható.

 

Kamagra Rágótabletta kinézete

A tabletta külsején a 4 szemes levélben lévő tablettáknak lézermetszett, mint nagyrészt a legtöbb potenciajavító szer. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Buborékfóliás csomagolás védi a pirulákat a külső behatásoktól és egyúttal óvja minőségét is. A bliszterén olvasható felirat az alábbi: Kamagra 100 chewable tablet, mely mely a készítmény elnevezését és hatóanyag tartalmát jelöli. Mindegyik Kamagra Rágótabletta elnevezése mellett megtalálható annak a gyümölcsnek a megnevezése, amelyről ízét kapta. Így pineapple, banana, strawberry, orange megnevezések olvashatóak a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ utal a négy különböző ízre.

A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a tabletták nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú tablettának a nincs közepe, úgy néz ki, mint egy frizbi. A 7 darabos csomagolás egy éppen akkora méretű dobozba került, mint a pezsgőtabletta.

 

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem minden esetben jelentkeznek szedésénél. A mellékhatások megjelenése függ a szervezet ellenálló képességétől , az immunrendszertől, a betegségektől és az esetlegesen szedett gyógyszerek összetevőitől. Kamagra Rágótabletta alkalmi vagy tartós terápiás célú alkalmazása előtt javasolt szakorvos felkeresése egy komplett vizsgálat végett, hogy szakember döntse el az alkalmazása rizikófaktornak számít-e vagy sem, és,hogy mekkora adag felel meg kezdő adagként a beteg számára.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

– fejfájás,

– fényérzékenység,

– enyhe szédülés,

– szájszárazság,

– orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul elő a

– vérnyomás ingadozás,

– erős migrénes fejfájás

 

A fenti két tünet felsorolt két szimptóma legfőképpen azokban az esetekben jelentkezik, ha a betegnél fennállnak valamiféle mellkasi panaszok. Pont az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében szükségesőszintének lenni a kezelőorvossal és igazat mondani a szakorvosnak, megvilágítani a problémát.

Extrém esetben súlyosabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta alkalmazásánál, ha a felhasználó nitrátot tartalmazó szívgyógyszert használKamagra Rágótablettával együtt. Tehát feltétlen kerülni kell ezen gyógyszereket az alkalmazás során. Komoly szembetegségeknél is kockázatot jelent a használata, meglétüknél tartózkodni kell potencianövelő gyógyszer alkalmazásától.

 

KamagKamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatásara Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A alkalmazása más készítményekkel elképzelhető, abban az esetben, ha tisztázott, mekkora rizikófaktort képvisel egyes betegség gyógyítására használt gyógyszerek együttes alkalmazása a teljesítményfokozóval A nitrátot tartalmazó gyógyszerek, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók kizáró tényezői lehetnek Kamagra Rágótabletta általi terápiás kezelésnek, ennek okán érdemes szakorvost felkeresni a használat és mellékhatások ügyében. Egyes fájdalomcsillapító pirulák, antibiotikumok szintén nem teszik lehetővé a potenciafokozó szedését. Az egészségre káros hatások megelőzése érdekében javallottszakorvos felkeresése, aki több felvilágosítással tud szolgálni az egyes készítményekhatásairól.

 

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára hazánkban átlagosnak mondható, vagyis más potencianövelő gyógyszerekhez viszonyítva se nem drága se nem olcsó. , A 4db-os kiszerelésű Kamagra Rágótabletta ára hozzávetőleg 9 000-10 000 forint. Amennyiben többet vásárol a fogyasztó a termékből, az egy db-ra esőára sokkal kevesebb. A 7 darabos kiszerelésű olyan 15000Ft-ért vásárolható meg.

A nagyon kedvező árúnak tűnő gyógyszerek óvatosságra intenek, ugyanis a néhány száz forintos ár Kamagra Rágótabletta tekintetében nem reális. Sajnos, egyre elterjedtebbek az utánzatok a potencianövelők piacán, amelyek ára jóval kedvezőbb, mint az originális készítményeké. A származási helyéről, előállítójáról, áráról mindenesetre a rendelés előtt tanácsos informálódni Hasznos információkkal szolgálhatnak az internetes fórumok, ahol gyakorlott fogyasztók írják le tapasztalataikat a termék sajátságairól, leginkább hatásáról, mivel az emberek nagy részét ez érdekli legfőképpen.

 

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potenciajavító készítmények széles skáláját kínálja merevedési zavarok gyógyítására és szexuális potencianövelésre, védjegyeire próbálja a használók mindegyikének ráirányítani a figyelmét, mint legfontosabb forrásra Kamagra Rágótabletta eredetiségének megállapításánál. Az originális tabletta kinyomó csomagolásán megtalálható az előállító vállalat és a készítmény megnevezése, és a hatóanyag mennyiségét. A sorozatszáma is egyszerűbbé teheti a vevő dolgát, akinek egészségre az olcsó másolatok kockázatosak is lehetnek. A rendelésénél a fogyasztók bizalmatlanok legyenek, nehogy másolatba botoljanak, ugyanis Kamagra Rágótabletta is a sokszor másolt gyógyszer a piacon.

 

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potenciajavító nem vásárolható meg a hazai patikákban, mert nem tartozik a törzskönyvezett orvosságok közé. Csak más országokban lévő gyógyszertárakban vehető meg, ahol törzskönyvezve van a lágy tabletta.A világhálón keresztül is beszerezhető web patikákban, mint például vállalkozásunktól, amelyet mi is más országokból szerzünk be. A rágótabletta újdonságnak számít a Hazánkban megvásárolható potencianövelők körében, ugyanis épphogy egy éve kezdték meg a forgalmazását. Ettől függetlenül keresettsége máris tapasztalható, ami mérsékelten közepes árának is betudható fantasztikus hatása mellett, de amiért mindenki szereti az a vény nélkül megvásárlási lehetősége. Kamagra Rágótabletta vény nélküli beszerzése remek választás azok számára, akik szeretik az egyszerű megoldásokat és a patikai sorban állás helyett az otthon kényelmét választják. Az ügyintézés végtelenül egyszerű a rendelése során, melynek lépéseiről a vevők részletes útbaigazítást olvashatnak online gyógyszertárunkban .

 

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta vásárlásakor biztosítjuk az ügyfeleket arról, hogy a termékkel való elégedetlenség esetén csomagért pénz visszatérítést hagyunk jóvá. Bizonyítandó jó szándékunkat felkínáljuk a cseregarancia lehetőségét is más hatóanyagú potencianövelő szerrel, melynek segítségével a fogyasztók kipróbálhatnak egyéb potenciafokozó készítményeket is. Az ismert online gyógyszertárak, mint például a mi vállalkozásunk is garanciaadásnál figyelmeztetjükaz vásárlókat kötelezettségeikre, ha reklamálási szándékkal fordulnának hozzánk a jövőben. Abban az esetben számíthatnak vásárlói garanciára, ha megígérik, hogy a betegtájékoztatóban leírt helyes alkalmazási mód szerint alkalmazzák a készítményt. A nem az előírás szerint szedett potenciaerősítő gyógyszer hatására és egyéb kedvezőtlen mellékhatásaira vállalkozásunk nem biztosít garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

Követve a gyógyszer tárolási előírásokat nedvesség mentes, száraz helyen tartandó 25-30 ?C-on. Gyermektől gondosan el kell zárni, nehogy hozzáférve kárt okozzon az egészségében. A készítmény a lejárati időn belül használható fel; a dobozon feltüntetett lejárati idő után a a megmaradt gyógyszerekkel a környezetvédelmi előírások szerint kell eljárni . Kamagra Rágótabletta más embernekalkalmazásra nem átadható.

 

Ismerje meg a forradalmian új Kamagra rágótabletta potencianövelőt weblapunkon. A Kamagra rágótabletta vásárlásról a rendelés oldalon tájékozódhat!