látogató
számláló
Kamagra Jelly 100mg | Eladó Kamagra

Kamagra Oral Jelly

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potenciajavító termékcsalád egyik leghatásosabb tagja, amely az erektilisz diszfunkciót (merevedési zavart) hivatott kezelni, de már jóval nagyobb számban szedik merevedési betegség nélküli egyének is, mivel mindenkinekajánlott, aki nem alkalmaz nitrátot tartalmazó gyógyszert. Hasonlóképpen más potencianövelő gyógyszerekhez, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és rendkívül gyorsan ér el eredményt. Kamagra Jelly az elmúlt éveklegkeresettebb potenciafokozó gyógyszere.

Kamagra Jelly előnyei

Kamagra Jelly előnyei:

– nagyon gyors felszívódás és eredmény

– Merevedési zavarban érintett és nem érintett férfiaknak is ugyanúgy javasolt

– Hosszú távú napi szedés után lévő abbahagyáskor sem alakul ki erekciós probléma

– Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe

– Naponta új íz az egy hetes csomagnak köszönhetően (One week pack)

 

Kamagra Jelly pozitív hatásait nem tudják a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legújabb és ha nincs szerencsénk, akkor egészségünket is kockára tehetjük a hamisítvánnyal.

 

 

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó tasakokban kapható, melyekből 7 darab különböző ízesítésű változata került a dobozba. Kamagra Jelly árakb. 1500,-Ft zacskónként, ettől kedvezőbb áron beszerezhető gyógyszer gyanús kell, hogy legyen a vevőnek. A pár száz forintoskészítmények nagy valószínűség szerint olcsó utánzatok silány minőséggel, amelyek veszélyesek is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-es sajtóközleménye szerint a az előállítás zacskónként 850-950,-Ft-ba kerül. Ha rájön a szállítás Indiából illetve a kereskedő online patika csekély haszna, akkor a kisebb mennyiség esetén 1500-2000ft, a nagyobb tételek esetén akár 1000ft-os ár is lehetséges. Az ennél olcsóbban kecsegtető termékek minden bizonyossággal hamisak, és károsak.

 

Kamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jellytasakonként csomagolva kapható potencianövelő szer. Mivelzselésített, könnyebben szívódik fel a szervezetben, ezért elképzelhetetlenül gyorsantud eredményt produkálni. Kinézete egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, ami tartalmazza természetesen az egy adag elfogyasztásához szükséges 100 mg módosított szildenafil- citrátot. A tasakokra eredeti nevén Kamagra Oral Jelly íródott, ezen felül fel van tüntetve még rajta a téltelszám és a lejárati és gyártási idő is. A hét különböző ízesítésű tasakot egy „one week pack” csomagolású dobozba teszik bele, amely tartalmaz egy-egy minden napra gyártott más-más ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, mert egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van ellátva, amely nem engedi, hogy sérülés nélkül kinyissuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potenciaerősítő gyógyszert ötletesen . Az első kiszerelés még úgynézett ki, hogy 50 tasakot pakoltak egy dobozba, ami igencsak nagy mennyiség volt így nem sok ember vállalta, hogy megvesz egyszerre ekkora mennyiséget. Sokkal célszerűbb megoldásként rájöttek a forgalmazók, hogy a hét minden napjáralegyen egy-egy ízesítésű Kamagra Jelly 100mg, ezért 7 tasakból áll immár egy csomag, és a marketing reklámként az egy heti csomagot adták a terméküknek, amely már mindenkinek kellett és rohamosan kezdtek el növekedni az eladások. Változatos ízeivel Kamagra Jelly 100mg sokak kedvencévé vált nem csak potenciajavító hatása miatt, hanem azért is, mert alkalmazásakor méretnövekedés következik be a megnövekedett vérbőség okán, amely persze csakaddig tartott, amíg a zselét használták mivel akkor sokkal nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra kiválóan alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának. ******************************************

Kamagra Jelly forgalomba hozatala óta nagy növekedést mutat a hírneve és értékesítési mutatói tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották a piacon való megjelenés dátuma szerint.

Így született meg a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ más-más íz kombinációban jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

1. Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella

2. Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom

3. Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma

4. Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalmazója az Indiában található Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely felfedezte a potenciafokozó szerek zselésített változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mg kifejlesztését az indokolta, hogy az emberek keresték a számukra megfelelő potencianövelő készítményt mind színvonalban, mind árban, amely a legrövidebb idő alatt szívódott fel a spontán szexhez. Mert a zselé hatása hamar érezhető, nem volt kérdéses, hogy gyorsan a férfiak kedvencévé válik. Kamagra Jelly a világ legszebb kinézetű és a világon a legnépszerűbb potenciafokozó szer. Ezen kívül az Ajanta Pharma cég minden évbenkijön valami újítással, amelyet a fogyasztók nagyon szeretnek.

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. legfőbb területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma sok területen rendelkezik érdekeltséggel.

 

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára lett kifejlesztve, ezért nők elvileg nem használhatják. nők esetében nem végeztek kísérleteket e gyógyszerrel, ezért nem lehet tudni, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ennek ellenére a tapasztalatok azt mutatják, hogy a nők is alkalmanként igénybe veszik a Kamagra jelly 100 mg potencianövelő szert. A hatást tekintve nem lesz olyan, mint a férfiak esetében; a felmérések szerint minden második nőnek használ. Mivel a 100 mg egy férfi szervezetének egy alkalomra elégséges, a nőnek sok lehet ez a dózis. Ilyen esetben fél adag alkalmazása is elég, figyelembe véve az ellenjavallatokat is. De a legjobb ha nem alkalmazza a gyógyszert nő mivel a használati utasításban is ellenjavallt.

 

 

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg –ot weben lehet megvásárolni, ahol az online patikák internetes áruházai teszik lehetővé a vásárlást. A megrendelő 1-2 napon belül hozzájut a megrendelt termékhez, attól függően, hol lakik megrendelő és milyen kézbesítési szolgálatot vesz igénybe.

A kiszállítás diszkréten történik, nincs jelezve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is elősegítve a tapintatosságot az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendelés az adatok megadása után pár kattintás után regisztrálódik, és a szükséges visszaigazolás után valós rendeléssé válik, amelyet általában előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Nem furcsa az, hogy a legtöbb ember szeret információkat gyűjteni Kamagra Jelly 100 mg rendelését megelőzően. Érdeklődik, mekkora mennyiség felel meg legjobban az igényeinek, esetleg más termék iránt is kérdezősködik.

Kamagra Jelly 100mg potenciajavítóután való kutakodás során az internetről lehet beszerezni a legrészletesebb információt a készítményről és el lehet dönteni, mennyire szimpatikus a márka. A vevők befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre elmondják véleményüket. Kamagra Jelly szerrel kapcsolatban is érdekes tippekre lehet szert tenni és a kérdéseinkre is válaszokat kaphatunk a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

 

Ezértbeszerzés előtt érdemes lehet körbenézni az online fórumokon.

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Minden külső behatástól védeni kell és amennyiben lehetséges, gyári csomagolásban ajánlott tárolni. Az egészségügyi előírásokat betartva tiszta körülmények között kell gyermekektől elzárva tárolni szobahőmérsékleten. A dobozon feltüntetett lejárati időt be kell tartani, a a lejárati idő eltelte után ne használja fel a terméket.

Kérdezze meg gyógyszerészét, amennyiben nem tudja, mit tegyen fel nem használt orvossággal. A gyógyszereket semmiképpen sem szabad kukába dobni. Más személynek ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potencianövelő tablettáját, mivel egészségügyi komplikációkhoz vezethet!

 

 

 

Kamagra Jelly 100mg gyógyszerről informálódhat ezen az oldalon. De Kamagra Jelly rendelés is lehetséges webshopunkból. Kamagra Jelly eladó a rendelés oldalon áron alul!